Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БНТЛидерът на ВОЛЯ и НФСБ Валери Симеонов коментира

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БНТЛидерът на ВОЛЯ и НФСБ Валери Симеонов коментира
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Най-масовото разпространение на заразата става точно сред децата

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър Българска национална телевизия

Лидерът на ВОЛЯ и НФСБ Валери Симеонов разяснява в студиото на " Още от деня " по Българска национална телевизия за какво желае затваряне на учебните заведения и то незабавно: 

" Поискахме неотложно затваряне на всички учебни заведения в страната, тъй като наклонността е много рискова за развиването на пандемията. На 4-ти февруари бяха отворени класовете от 5-ти до 12-ти, само че третата-четвъртата седмица се получи голям растеж на болесттите, на смъртността. Тя нарасна от 4.5% по отношение на тестванията за денонощие, към този момент на 18 и 20%, не знам какво би трябвало да стане, с цел да не се видят очевадните неща. Най-масовото разпространяване става тъкмо посредством децата, които не съблюдават тази отдалеченост, играят дружно, контактуват между тях, прегръщат се, бият се. За последната седмица имам 4 фамилии, инфектирани от децата, тъй като са тествали и децата " - разяснява гостът в студиото. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР